2024 Haute Couture Moda Haftası’nın Öne Çıkan Gelinlik Modelleri

Geçtiğimiz hafta sona eren 2024 Haute Couture Moda Haftası’nda yer alan ve ilkbahar-yaz gelinlerinin tercihlerini önemli ölçüde değiştirecek gelinlik modellerini sizin için derledik. Keyifli okumalar!

2024 Haute Couture Moda Haftası’nın Öne Çıkan Gelinlik Modelleri / Giambattista Valli

Simone Rocha x Jean Paul Gaultier’den Giambattista Valli’ye, Dior’dan Chanel’e dünyaca ünlü markaların yepyeni koleksiyonlarını sergilediği moda haftası birbirinden renkli moda anlarına şahit olmuştu.

2024 Haute Couture Moda Haftası’nda dikkat çeken soyut ve çiçekli desenlerin yanında gelinlik modelleri de oldukça beğenilmişti. Düğününde moda haftasındaki özel tasarım gelinliklerden ilham almayı planlayan gelinler için hazırladığımız bu gelinlik rehberinin yaratıcılığınızı pekiştirmesini dileyerek modelleri incelemeye başlıyoruz!

Simone Rocha x Jean Paul Gaultier Haute Couture SS24

Simone Rocha x Jean Paul Gaultier koleksiyonunun öne çıkan görkemli gelinlik modelleri, düğünlerinde makro detayları öne çıkartmak isteyen gelinler için vazgeçilmez bir tercih olabilir.

Giambattista Valli Haute Couture SS24

Moda devi olarak anılan Giambattista Valli 2024 ilkbahar- yaz koleksiyonu bol dökümlü görkemli gelinlik modellerinden oluşuyor.

Koleksiyonunda mini gelinlik modellerine de yer veren Valli, görkemli modelleriyle Mob Wife Estetiği‘ni düğününde sergilemek isteyenler için çarpıcı alternatifler sunuyor.

Chanel Haute Couture SS24

Modaya uygun ve mikro bir düğünle mutluluğa ‘Evet‘ demek isteyen gelinler için mükemmel bir ilham olma özelliği taşıyan Chanel’in Haute Couture koleksiyonu, mini gelinlikler ile öne çıkıyor.

Dior Haute Couture SS24

Helenistik gelinlik modelleriyle 2024 Haute Couture Moda Haftası’na damga vuran Dior koleksiyonu, gelinlikte sadelikten yana olan zarif gelinlerin ilham panosunu süsleyebilir.