Tchibo soğutucu çanta ile bahçe ve balkon sezonunun keyfini çıkarın

Tchibo soğutucu çanta ile bahçe ve balkon sezonu bu yaz çok keyifli geçecek. Yazın gelmesi ile birlikte bahçe ve balkon keyfini sevenler yaz alışverişlerine başladı. İnternet sitelerinde en çok aranan kelimelerden biri de yiyeceklerini taze tutmak için “Tchibo soğutucu çanta” araması oldu. Müşteri memnuyeti odaklı olan Tchibo markası ile bahçe ve balkon keyfi bu yaz uzun süreceğe benziyor.

Yazın gelmesiyle bahçelerimizde ve balkonlarımızda daha fazla vakit geçirmeye başladık. Yaz aylarında yemyeşil çimenlerin üzerinde yapılan pikniklerden daha keyifli ne olabilir? Tchibo, yazın esintisini taşıyan birbirinden renkli ürünleri ile açık hava keyfinizi artıracak.

Açık hava keyfiniz artacak…

Yaz aylarının gelmesiyle birlikte bahçelerimiz ve balkonlarımızda keyifli vakitler geçirmeye başladık. Açık hava keyfinizi unutmayan Tchibo, soğuk tutan çantadan katlanabilen ve taze tutan kaba, XL piknik örtüsünden rengârenk bardaklara kadar birçok ürün çeşidini bir araya getiriyor.

9 saate varan tazelik…

Soğuk tutan çanta, piknik hazırlığınızda size en çok fayda sağlayan ürünlerden biri olacak. Yiyecekleri soğutucu batarya olmadan yaklaşık 9 saat taze tutan Soğuk tutan çanta sadece 1 kilogramlık ağırlığı ile son derece rahat bir taşıma kolaylığı sunuyor. 26 litrelik büyük dolum hacmi ile yiyeceklerinizi rahatlıkla yerleştirebileceğiniz ürün, ilave saklama alanı ile 1 yan cep ve 1 iç cebe de sahip. Etkili ve kompakt şekilde saklanabilen Soğuk tutan çantayiyeceklerinizi günün her saatinde ilk tazeliği ile tüketmenizi sağlayacak.t