2024 Yılının En Çarpıcı Makyaj Trendleri

Kutlama sezonunun sona ermesiyle birlikte günlük makyaj modelleri arasında seçim yapmakta zorlanıyorsanız, sizin için oluşturduğumuz trend makyaj modelleri rehberi yeni ilhamınız olabilir!

2024 Yılının En Çarpıcı Makyaj Trendleri / @haileybieber

Uçuk pembelerden şeftali tonlarına, keskin göz kalemlerinden nude dokunuşlara renk paletindeki her bir renkten ilhamla oluşturulmuş makyaj modelleri sizin tarafınızdan keşfedilmeyi bekliyor! Dilerseniz daha fazla beklemeden modelleri incelemeye başlayalım.

İlk olarak moda ve güzellik trendlerinin ilham kaynağı Hailey Bieber’ı ele almak istiyoruz. Ten makyajını oldukça hafif tonlarla oluşturan Hailey, dudaklarında pırıltılı pembe ve göz kapaklarında tercih ettiği sedefli görünüm ile bu tekdüzeliği bozuyor. Doğal görünümü desteklemek için kaşlarını yukarı doğru tarayan ünlü güzel, yepyeni bir trendin daha öncüsü olmayı başarıyor.

Donuk İfade

@KİRİNRİDER / INSTAGRAM

Sert rüzgarların ve sağanak yağmurların esiri olduğumuz kış mevsimini geride bırakırken ifadenizi de en az hava kadar soğuk tutmak istiyorsanız bu model tam da size göre!

Buz ışıltılarıyla bezeli göz kapakları, nude tonlarındaki dudaklar ve hafif pembe yanaklardan ilhamla oluşturacağınız makyajınızı kişiselleştirmek ise tamamıyla yaratıcılığınıza bırakılmış.

Euphoria Esintisi

@ALEXANDRAAFRENCH / INSTAGRAM

Pembe sedefli göz kapakları, pembe allık ve yine pembe tonlarındaki ruj ile oluşturabileceğiniz bu makyaj modeli sezonun yükselen trendleri arasında yer alıyor.

Ton-sür-ton şeklinde oluşturulan ve tek bir renk etrafında şekillenen bu model, pembe severlerin vazgeçilmezleri arasına girebilir, bizden söylemesi.

Keskin Sınırlar

@DOVECAMERON / INSTAGRAM

Şeker Kız Candy modelinden çok asi ruhunuzu ortaya çıkartacak bir tercih yapmak istiyorsanız, dünyaca ünlü makyaj sanatçısı Jillian Dempsey tarafından uygulanan bu model sezon için aradığınız görünüm olabilir.

Espresso Dumanı

@ALLANFACE / INSTAGRAM

Soğuk ve uzun kış gecelerinin vazgeçilmezi olan espresso, bahar makyajınızı da ele geçiriyor! Hafif kahvelerle oluşturacağınız göz makyajınızı dudaklarınızda tercih edeceğiniz hafif şeftali tonlarıyla destekleyebilirsiniz.

Gözlerinizde vereceğiniz dumanlı görünüm bakışlarınıza derinlik katarken, monotonluktan uzaklaşmanızı da sağlayabilir. Bunu kesinlikle denemelisiniz!