2024 Yazının Trend Saç Renklerini Mercek Altına Alıyoruz!

Sinyallerini bahar aylarında almaya başladığımız 2024 yazında trend olacak saç renkleri, güzellik dünyasında büyük yankı uyandırmaya hazırlanıyor!

@dualipa

Saç rengi uzmanları yaz ayı öngörülerini açıkladı! Ünlülerin saç konusunda yavaş yavaş terk etmeye başladığı konfor alanları herkes tarafından benimseniyor ve çılgın renk paletleri ortaya çıkıyor! İşte ilk olarak TikTok ve Instagram platformlarındaki paylaşımlarla filizlenen 2024 yazında öne çıkması beklenen saç renkleri!

Platin Rüzgarı

Beyaz vurgularla oluşturulmuş sarı renkler, bu yaz ürpermenize sebep olacak! Tatlı esintilere sahip olmak ve bu çarpıcı etkiyi saçlarınız yoluyla sunmak için platini tercih edebilirsiniz!

İlk Kıvılcım

Kızıllar hiçbir yere gitmiyor! 2023’ü kasıp kavuran ateşli renk bu yazı da alt-üst etmeye hazırlanıyor. Bakımı biraz meşakkatli olsa da asiliğinize asilik katacak bu seksi saç rengi, 4 ila 6 haftada bir rötuş gerektiriyor.

Bal Köpüğü

Sarı ve kahverenginin en güzel şekilde harmanlandığı bal köpüğü, 2024 yazına damga vurmaya hazırlanıyor! Zendaya’nın Challengers filmindeki inanılmaz performansıyla öne çıkan saç rengi, yeni dönemin favorisi!

Lüks Kahve

Trendlerin öncüsü Hailey Bieber’ın lüks kahve saçları hepimizin dikkatini çekmeyi başardı! Bu yaz eforsuz bir şekilde trendleri takip etmek isteyenlerin favorisi olacak bu saç rengi, sezona damgasını vuracak ve tahtını kimselere kolay kolay bırakmayacak gibi gözüküyor.

Tarçın Rüyası

Yıllardır güzellik dünyasının vazgeçilmezleri listesinde yerini koruyan tarçın saçlar 2024 yazında da tahtını korumayı başarıyor! Güzel oyuncu Jessica Chastain’den ilhamla yakalayacağınız bu rengi kuaförünüzden istemeyi unutmayın!

Tüm yaz trend ve şık kalmanız dileğiyle!