2024 Kışında Hangi Saç Modelleri Trend Olacak?

Kış mevsimine emin adımlarla giriş yaparken görünümünüze renk katacak saç modelleri hakkında bilgi sahibi olmak istemeniz çok doğal. İsterseniz daha fazla beklemeden modelleri incelemeye başlayabiliriz.

kapak görseli: @domseeley

2024 Kışı Saç Modelleri: Soğuk Mevsimde Sıcak Dokunuşlar / @domseeley

Bu kış saç modellerinde karşımıza Balletcore’dan Barbiecore’a; sallantılı saç tokalarından, rengarenk bantlara kadar birbirinden farklı akım ve aksesuara ev sahipliği yapacak. Sizler de bu modeller arasından kendinize en uygun olanı seçip hemen denemeye başlayabilirsiniz.

Hollywood Dalgası

@domseeley

2024 kışında seksi, hızlı ve cazibeli iri saç dalgalarına hazır olun! Doksanlar ilhamlı iri Hollywood dalgaları bu kış Victoria’s Secret modelleri sayesinde de oldukça yükselişe geçti.

Sıkı Topuzlar

@domseeley

Sıkıca tarayıp ve sprey yardımıyla elde edebileceğiniz bu basit ama etkili görünüm, minimal etkinlikleriniz ve sade akşam yemekleriniz için aradığınız saç modeli ilhamını size verebilir.

Hareketli At Kuyruğu

@domseeley

Omuzlarınızdan dümdüz aşağı süzülen basit at kuyruğunuza biraz boyut katmak, kış için istediğiniz asi görünümü elde etmenizi sağlayacaktır.

Tek Örgü

@laurapolko

Bu kış sıkı ve uzun bir örgünün sırtınızdan süzülmesini sağlamak için en ideal zamanlardan biri olabilir. Bere ve şapkalarınıza anında uyum sağlayacak bu saç modeli kışın vazgeçemediğiniz görünümlerinizin destekçisi olabilir, bizden söylemesi.

Pembe Esintiler

@sophielollipop

Kışa biraz daha renkli bir giriş yapmak isteyenlerin tercih edebileceği bu pembe renkli saç modelinin yalnızca kimyasal boya yardımıyla değil çıtçıtlarla da elde edebileceğinizi hatırlatmak isteriz. Kuaför randevunuzda bundan bahsetmeyi unutmayın.