2023 Yılının Ünlü Gelinleri İle Masalsı Düğünlerine Tekrar Tanık Oluyoruz

2023 yılına damga vuran ünlü çiftlerin gelinlikleri, düğün mekanları ve davetlilerini yakın markaja alıyoruz! Dilerseniz vakit kaybetmeden başlayalım.

Eda Ece

@eda.ece

Güzel oyuncu Eda Ece, 21 Haziran 2023 tarihinde Buğrahan Tuncer ile nikah masasına oturmuştu. Güzelliği ve sadeliğiyle davetlileri büyüleyen Eda Ece, düğün mekanı için tercihini İstanbul’da bulunan ünlü bir otelden yana kullanmıştı.

Alina Boz

@alinaboz

Geçtiğimiz ay dünyaevine giren Alina Boz ve Murat Evirgen çifti düğün mekanları için Emirgan’daki bir tekneyi tercih etmişti. Zarafetiyle göz dolduran Boz, gelinlik seçimini ise sade, düşük yakalı saten bir elbiseden yana kullanmıştı.

Burcu Esmersoy

@burcues

Geçtiğimiz yaz iş insanı Nazım Akmandil ile nikah masasına oturan Burcu Esmersoy mutluluğa İtalya’nın Puglia şehrinde ‘Evet’ demişti.

Çift İtalya’daki nikah töreninin ardından birkaç hafta sonra aileleri ve sevdikleri ile birlikte İstanbul’da görkemli bir kutlamaya daha imza attı.

Melek Mosso

@melekmosso

İlişkilerini gözden uzak bir şekilde yaşamayı tercih eden Melek Mosso ve Serkan Sağdıç çifti, 11 Ekim’ Mersin’de birlikteliklerini evlilikle taçlandırdı.

Ezgi Mola

@ezomola

İlişkilerinin dördüncü yılında nikah masasına oturan ünlü çift Ezgi Mola ile Mustafa Aksakallı, 8 Mayıs’ta İstanbul’daki bir otelde sonsuz mutluluğa ‘Evet’ dedi. Güzel oyuncu sade ve şık gelinliğiyle görenleri büyüledi.

Melike Şahin

@melikesahin

Ünlü şarkıcı Melike Şahin ve 6 yıldır birlikte olduğu sevgilisi Sedat Arpalık da 2023 yılında evlenen ünlüler kervanında yer alıyor. Çift arkadaşlarının da katılımıyla haziran ayında gerçekleştirilen küçük bir törenle dünyaevine girmişti.