2022 Kamp Sezonuna Özel Çakı

Çakılara eşsiz yorumunu katarak, çok fonksiyonlu çakılar üreten Victorinox, siyah rengiyle dikkatleri üzerine çeken bir ikon çakıyı daha tutkunlarıyla buluşturuyor. Siyah renkli ve ekstra dayanıklıyla ​Victorinox 0.9563.C31P Ranger Grip 55 Onyx Siyah Çakı, en zorlu görevleri başarıyla gerçekleştiriyor.

Doğa ve en zorlu ortamlar için 100 yıldır çok fonksiyonlu çakılar üreten Victorinox, tasarımı, fonksiyonları, sağlamlığı ve siyah rengiyle özel bir çakıya daha hayat veriyor. Özel polispektral işlem sayesinde siyah rengine kavuşan çakı, şık bir görünüm kazanırken aynı anda ekstra dayanıklılığa da ulaşıyor.

Siyahın gücü ve zarafetini yansıtıyor

Çakı tutkunları arasında yeni bir ikona dönüşecek olan ​Ranger Grip 55 Onyx Siyah Çakı, şehirden doğaya kadar en zorlu anların üstesinden geliyor. 166 gram ağırlığında ve 130 mm uzunluğundaki çakı, son derece kolay taşınıyor. Siyahın eşsiz zarafeti ve gücünü yansıtan çakı, sert duruşunu siyah fonksiyonlarıyla tamamlıyor.

Dayanıklılık için geliştirildi

Çakı; büyük bıçak, tirbüşon, konserve açacağı, şişe açacağı, kablo sıyırıcı, delik açıcı, anahtarlık halkası, cımbız, kürdan, testere, tornavida 3mm, tornavida 5mm ve kordon dahil 12 fonksiyonuyla çakı severlerin hayallerini süslüyor.