Annenizi Cilt Bakım Rutini ile Şımartın!

Anneler Günü yaklaşırken, spa ve salon deneyimini yaşatmak için Lonjevite’nin Discovery Kit’ine göz atın! Annenizin kendini şımartılmış hissedeceği cilt bakım seti, Antioxidant Rejuvenating Serum ve Black Obsidian Gua Sha mükemmel ikilisinden oluşur.

Volkanik Gua Sha taşı; çizgi, kırışıklık ve leke görünümünü azaltmak için tasarlanmış yüksek performanslı formüllü Antioxidant Serum ile bir araya gelince daha sıkı bir cilt dokusu oluşturur.
Yüzyıllardır var olan en iyi güzellik tüyosu olan volkanik Gua Sha taşı, yüz gerginliğini hafifletmeye, cildi canlandırmaya, şişkinlik görünümünü azaltmaya ve cildin parlaklığını canlandırmaya yardımcı olan kadim bir masaj terapisidir. Haftada 2-3 günlük kullanımda kan dolaşımını hızlandırır, yüz kontürünü şekillendirir ve lenfatik drenajı artırır.

Kolajen ve elastin sentezi yapan, en yüksek kalitede, klinik olarak kanıtlanmış botanik yağlar içeren Antioxidant Rejuvenating Serum’la annenize bir günlük değil, etkisini uzun süre hissedeceği bir hediye vermiş olursunuz.

Antioxidant Rejuvenating Serum, aromasını tedavi edici etkileri için de kullanılan yüze 100 doğal uçucu yağlardan alır. Ölmez çiçek, sandal ağacı ve vetiver uçucu yağların özelliklerinden en iyi şekilde faydalanabilmek için uygulamadan önce aromayı içinize çekin. Zihinsel ve fiziksel denge üzerindeki olumlu etkileri topraklanmayı ve dengelenmeyi sağlayacaktır.