Şık ve Konforlu Minik Adımlar

Çocuklara yönelik sunduğu giyim seçeneklerini SPX Kids mağazalarıyla taçlandıran SPX, dünyaca ünlü markalarla koleksiyonunu zenginleştirmeye devam ediyor. Cilde zarar vermeyen kaliteli ürünleriyle çocuk kombinlerinin vazgeçilmezi olan Igor markasının yaz koleksiyonu, seçili SPX mağazalarında ve spx.com.tr’de yerini alıyor.

İspanya’da doğan ve tasarladığı özgün ürünlerle 70’li yıllardan bu yana sevilen markalar arasına adını yazdırmayı başaran Igor, çocuklara yönelik koleksiyonlarında sağlıklı giyimle şıklığı buluşturuyor. Çocukların hassas ciltlerine zararlı hiçbir etken madde barındırmayan ürünler, yumuşak anatomik iç petleri sayesinde minik kullanıcılara konforlu bir deneyim yaşatıyor.

Igor’un yeni koleksiyonunda, trend tasarımları ile çocukların favorileri arasına girecek sandaletler, terlikler ve ayakkabı seçenekleri yer alıyor. Son derece esnek ve hafif yapısıyla dikkat çeken ürünler, ayağa tam uyum sağlıyor. Özellikle sandaletlerde kir tutmayan ve kolay temizlenebilen dış yüzey özelliği, kullanım kolaylığını da beraberinde getiriyor. Çocuklar Igor ürünlerini, yaz aylarında hem şehirde günlük yaşamlarında hem de tatile gittiklerinde kullanabiliyor.