2024 SAG Ödül Töreni’nin Dikkat Çeken Güzellik Anları

Dün akşam 30. kez gerçekleştirilen SAG (Screen Actors Guild Awards) Ödül Töreni’nde hangi güzellik akımlarına gönderme yapıldığını gelin birlikte inceleyelim!

2024 SAG Ödül Töreni’nin Dikkat Çeken Güzellik Anları / Margot Robbie

Tam bir Barbie edasıyla ödül törenini yücelten Margot Robbie, hafif pembe tonlardaki farı ve rujunu eşleştirirken sade görüntüsüyle dikkatleri üzerine çekti.

Billie Eilish

@billieeilish

2024’ün makyaj devrimi olan ‘Maskaralara Elveda!‘ akımına ithafen maskarasız görünümü ve soft dudaklarıyla öne çıkan Billie Eilish’in makyajı baştan sona şıktı.

Penelope Cruz

@penelopecruz

Hollywood yıldızı olduğunu kanıtlar nitelikteki saç kesimiyle zarafet saçan Penelope Cruz makyajında altın esintiler taşıyor.

Emma Stone

Emma Stone

Barbiecore furyasına atıfta bulunan pembe tonlarındaki soft makyajıyla Emma Stone, yüzünde yapay çil görünümüne de yer veriyor!

Selena Gomez

@selenagomez

Nude tonlarındaki rujunu hafif göz makyajı ve hacimli kirpikleriyle eşleştiren Selena Gomez, her zamanki gibi trend ve şık olmayı başarıyor.

Jessica Chastain

@jessicachastain

Göz makyajında tercihi kadife görünümden yana olan Jessica Chastain, şeftali tonu allığı ve parlak rujunu eşleştirmiş. Düz tercih ettiği saçlarıyla trend bir görünüm elde eden Jessica oldukça fresh bir görünüm sergiliyor.