2023 Yılında Zaman Yönetimini Remember ile Kolaylaştırın

Eskinin sadeliğini, yeninin fonksiyonelliğini seven ve sadeliğin her zaman ihtişamın anahtarı olduğuna inanan Remember Design Store, hazırladığı planlayıcılar, defterler ve özel tasarım ofis ürünleriyle yeni yılı karşılıyor. Etkili zaman yönetimi yapmayı sağlayan ‘Eisenhower Matrisi’nin yer aldığı ajandalar ile zaman yönetimi daha verimli yapılabilirken organize olmak da kolaylaşıyor.

Stil sahibi iş insanları için hayat kolaylaştırıcı ürünler tasarlayan Remember Design Store, tasarımlarında “Her şeyden biraz” ama “Her şeyden yeteri kadar” sloganıyla yola çıkıyor.

Eskinin sadeliğini, yeninin fonksiyonelliğini seven Remember Design Store, sadeliğin her zaman ihtişamın anahtarı olduğuna inanıyor. Bu inançlarını gündelik hayata entegre eden marka, hazırladıkları planlayıcılar, defterler ve özel tasarım ofis ürünleriyle hayatı kolaylaştıran, şık ve kullanışlı ürünler sunuyor.

Gündelik hayatta oradan oraya koşarken öncelikleri doğru belirlemenin ve vakit kaybetmemenin önemine değinen Remember Design Store, tasarımlarıyla daha organize ve keyifli bir yaşam sunuyor. Markanın tasarladığı her yeni ürün Remember’a has özellikleri ile göze çarpıyor.

Eisenhower Matrisi ile daha verimli zaman yönetimi

Sadece Remember Design Store ürünlerinde yer alan Eisenhower Matrisi ile zaman yönetimi daha efektif yapılabiliyor. Tekniğin temeli Eisenhower’ın “Önemli olan nadiren acildir, acil olansa nadiren önemli” sözüne dayanıyor. Hangi işlerin önemli olduğuna ve hangi işlerin bekleyebileceğine karar vermede etkili olan yöntem ile zamandan tasarruf etmek ve daha verimli çalışmak mümkün olabiliyor.

Tasarım tesciline sahip ‘Haftaya bakış’ ve ‘Eisenhower Matrisi’nin yer aldığı haftanın öncelikleri sayfalarıyla haftanın planlanması çok daha kolay oluyor. İşleri aciliyet ve öneme göre sıralamaya olanak sağlayan Eisenhower Matrisi tablosu ile randımanlı bir akış hazırlanabiliyor. Haftanın her günü için saatlere ayrılmış bir sayfa ve özgürce not almayı sağlayacak her günün ekstra notlar sayfası ile kullanıcıların önceliklerini daha kolay belirleyip günlerini daha verimli ve keyifli geçirmeleri amaçlanıyor.