2023 Cannes Film Festivali’nden İlgi Çeken Görünümler

2023 Cannes Film Festivali kırmızı halı görünümleri ile sosyal medyada büyük sarsıntı yaratırken en çok hangi isimler görünümleriyle ilgi çekti dersiniz? Seçtiğimiz beş kırmızı halı stili karşınızda…

Amerikalı oyuncu Elle Fanning, 2023 Sonbahar koleksiyonundan özel yapım Alexander McQueen elbisesi ile 76. Cannes Film Festivali’nin en çok beğenilen ve konuşulan görünümlerinden biri oldu. Orkideden ilham alınan korse, elbiseye hareket katarken eteğinin sade ve nude tonlarda olması görünümü yumuşatarak dengeledi.  

Fotoğraf: Instagram/Elle Fanning

Fotoğraf: Instagram/Elle Fanning

Oscar ödüllü aktris Natalie Portman yakında çıkacak olan filmi “May December”ın Cannes Film Festivali’ndeki galasında özel tasarım Christian Dior giydi. Elbise, tasarımcının 1949 yapımı “Juno” adlı kreasyonundan esinlenerek tasarlandı. Elbisenin öne çıkan özelliği  ise eteğindeki çiçek yapraklarını andıran katmanlar oldu. Portman’ın görünümü aynı zamanda “Black Swan” filmdeki karakterini de hatırlattı.

Fotoğraf: Instagram/natalieportman

Süper model Gigi Hadid, festivalde bej rengi straplez Zac Posen elbisesi ile konuşuldu. Elbisenin kalça kısmındaki peplum detaylar, etek kısmında deniz kızı kesimine dönüşen tasarımı ile dikkat çekti. Elbisenin sadeliğine ise Messika mücevherler eşlik etti.

Fotoğraf: Instagram/enews

Naomi Campbell, festivale ışıltılı, dökümlü bir yaka ve belinde toplanmış kumaş detaylı Celine elbisesi ile katıldı. Gümüş payetli elbise, 70’lerin çarpıcı ruhunu kırmızı halıya taşıdı.

Fotoğraf: Instagram/naomi

Çinli aktris Fan Bingbing sıra dışı elbisesi ile festivalin ilgi çeken ünlü isimlerden oldu. Fan, orman ve kaplan baskılı geniş kuyruklu Christoper Bu balo elbisesi ile festivalin ilgi çeken görünümlerinden birini yarattı. Fan elbisesinin renkleri ile uyuşan  zümrüt küpe ve yüzüğü ile de göz kamaştırdı.

Fotoğraf: Instagram/binging_fan