Sherin’dan Yeni “Terra” Koleksiyonu: “Büyülü Ormanın Kalbine Yolculuk”

Her tarza uygun, %100 ham pamuktan ve geri dönüşüm iplikten ürettiği ürünleriyle ön plana çıkan online kadın giyim markası Sherin, doğanın derinliklerinden ilham alarak hazırladığı yeni yaz koleksiyonu “Terra”yı moda severlerin beğenisine sunuyor.

Doğayla uyumlu malzemeler kullanarak sürdürülebilir modayı destekleyen ve 1997 yılından beri yeşil üretim organizasyonuyla triko sektöründe faaliyet gösteren Sherin, yaza natürel bir dokunuş yaparak yeni “Terra” koleksiyonunu çıkardı.

Doğanın derinliklerinden ilham alan bu koleksiyonda, toprak tonlarının sıcaklığı nadir bulunan çiçeklerin eşsiz parlaklığıyla harmanlanarak adeta gizemli rastlantıları ve gerçek üstü ayrıntılarıyla kâinatın en kadim yerini, ormanı imgeliyor. Ağırlıklı olarak elbiselerin yer aldığı koleksiyonda; triko büstiyer, takım, etek ve pantolon gibi modern şehirli kadının yaz aylarında kullanımını kolaylaştıracak %100 pamuklu ipliklerle üretilen parçalar da bulunuyor.

Sağlamlığı ve güveni temsil eden toprak tonlarının dışında pembe, turuncu ve yeşil tonlarının hakimiyetine teslim olan parçalar da her şeyden öte işlevsel, yalın, kimi zaman dokunaklı ve romantik bir dille bu koleksiyonu düşsel kılıyor.