Yaz Sofralarına Samimi Dokunuşlar

Tadına doyum olmayan sofra keyiflerinin zamanı geldi çattı. İzz Table’ın koleksiyonuna yeni dahil olan çatal bıçak kaşık setleri, bakır sürahiler, renkli kumaş peçeteler ve masa örtüleriyle bahar sofralarında iştah açan bir görüntü yakalayabilirsiniz. Gold renkteki çatal bıçak kaşık takımı, ekibe yeni katılanlar arasında yıldızı parlayanların başında geliyor.  

Hava sıcaklıkları yükseldikçe bahar sofraları da sadeleşiyor, hafifliyor ve renklerin enerjisini yansıtıyor. Girişimci Gamze Toraman tarafından kurulan İzz Table, dinamik, yaratıcı ve natürel bir masa düzeni için mix&match stiline de uyum sağlamanızı sağlayacak yeni bir koleksiyonla bahara merhaba diyor. Yeni koleksiyonun gözdesi altın renkli çatal bıçak kaşık takımı, gözleri üzerine topluyor. Tamamı el yapımı ürünlerden oluşan bakır, pirinç ve cam ağırlıklı sunum ve sofra aksesuarları seçkisine sahip olan İzz Table aksesuarlarıyla, özgün ve elegant bir sofra seçkisine sahip olabilirsiniz. Kişiye özel üretim de gerçekleştiren İzz Table, farklı materyalleri tek çatı altında harmanlamayı başarıyor. Gamze Toraman’ın dünya çapında gezdiği ve gördüğü şehirden edindiği sofra deneyimlerini tek çatı altında birleştiren İzz Table, bakır, pirinç ve cam ağırlıklı sunum ve sofra aksesuarları üzerine odaklanıyor.

İzz Table’ı diğer markalardan ayıran en önemli özelliği sadece ürün satışı yapmayıp, satın aldığınız parçayı nerede, ne şekilde, hangi tamamlayıcı ürünlerle kombinleyerek kullanabileceğinize dair de danışmanlık sunması.

Tüm koleksiyonun el işçiliğiyle gerçekleştirildiği İzz Table’da masa örtüsünden tepsiye, cam sunum kaselerinden bakır ceviz tabaklarına kadar onlarca seçenek bulabilirsiniz. Gaziantep, Maraş, İzmir ve İstanbul gibi Türkiye’nin her yerinden ustalarla iş birliği yapan İzz Table, her ürünün eşsiz olmasına ve bir karakteri olmasına çok değer veriyor.