Masalsı Düğünler Sheraton İstanbul City Center’da

Uluslararası otel zinciri Marriott International’a bağlı olan Sheraton Istanbul City Center, konaklama, yeme – içme konusundaki uzmanlığının yanı sıra organizasyon alanındaki tecrübesiyle de düğünleri eşsiz anlara dönüştürüyor ve çiftlerin hayallerini kişiye özel servis anlayışı ile en kusursuz bir şekilde gerçekleştiriyor.

Dünyaca ünlü otel zinciri Marriott International’a bağlı olan Sheraton Istanbul City Center, düğün günü için geri sayımda olan çiftleri sonsuza kadar Evet denilen anları oldukça romantik, bir o kadar da unutulmaz deneyimlerle yaşamaya davet ediyor. Ulusal ve uluslararası birbirinden önemli organizasyonlara ev sahipliği yapan ödül törenlerinden kurumsal etkinliklere dek davet konusundaki uzmanlığı ile fark yaratan Sheraton Istanbul City Center, düğün organizasyonları konusundaki tecrübesiyle de geri sayımda olan çiftlerin favorisi olarak öne çıkıyor.

Düğüne dair neye ihtiyaç varsa Sheraton Istanbul City Center’ın bu konudaki profesyonel ekibi tarafından planlanarak gerçekleştirilen düğünler çiftlere hayallerin de ötesinde, unutulmaz anlar yaşatıyor. Merkezi konumunun avantajıyla çiftlerin ve davetlilerin de ilk tercihleri arasında yer alan Sheraton Istanbul City Center, düğünün konseptine göre giydirilebilen, küçültülerek ya da büyütülebilerek boyutlandırılan İstanbul Grand Ballroom balo salonunda düğün organizasyonlarını gerçekleştiriyor. Özel süsleme hizmetinin yanı sıra gastronomi alanında 34 senelik deneyime sahip olan Executive Chef Necati Tunuslu’nun önderliğinde hazırlanan, çiftlerin talepleri, konsepte uygun düğün ikramları ve lezzetleriyle de ilgi gören Sheraton Istanbul City Center’ın çiftler için sunduğu farklı yaklaşımları da bulunuyor.

Bekarlığa Veda Partilerinin de Gözdesi…

Düğünden önce sevdikleriyle güzel bir bekarlığa veda yapmak isteyen çiftler için de oldukça cazip teklifler sunan Sheraton Istanbul City Center’da, arzuya göre suit odada seçkin bir kutlama, arzuya göre de her anı bol eğlenceli Turkish Night konseptli bekarlığa veda organizasyonu yapmak mümkün… Bunun yanı sıra gelin adaylarının favorisi olan Gelin Hamamı da özellikle kadınların yakınlarıyla deneyimlemek istediği en özel anların başında geliyor. Suit odada kutlama yapmak için tahsis edilen Executive Suite, 8 – 10 kişilik konsepte özel hazırlanan pasta dahil, birbirinden özel ikramlar ve süslemelerle kişiye özel hazırlanıyor. Şehrin en önde gelen Türk mutfağı restoranlarından, ambiyansıyla adeta Binbir Gece Masalları’ndaymış gibi hissettiren The Souq’ta gerçekleşen Turkish Night ise Osmanlı ve Türk mutfağının en güzel lezzetlerini sunan menüsü, oryantal dans şovları ve canlı müzik performanslarıyla çiftlerin bekarlığa veda kutlamasını adeta bir eğlence şölenine dönüştürüyor.

Bekarlığa Veda Ritüeli Gelin Hamamı Sheraton Istanbul City Center ile Daha Ayrıcalıklı, Daha Özel…

Gelin adaylarının geleneksel ritüeli olan Gelin Hamamı, Sheraton Istanbul City Center’ın ayrıcalıklı dünyası ve kaliteli hizmet anlayışı ile benzersiz bir deneyime dönüşüyor. Geleneksel yaklaşımların çağdaş sunumlarla harmanlanarak daha da kusursuz bir hale geldiği Sheraton Istanbul City Center Gelin Hamamı’nda, özel ikramlar eşliğinde hem geline, hem de misafirlerine kese terapisi, köpük masajı, vücut maskesi yapılıyor.

Çiftlere hayallerinin de ötesinde düğünler ve kutlamalar yaşatan Sheraton Istanbul City Center, kişiye özel butik servis anlayışı, düğün gününe kadar sunulan asistanlık hizmeti ve daha birçok yönü ile masalsı düğünlerin favori adresi olarak ilgi görüyor.