Victoria Secret Sütyen Modelleri Kullananlar Buraya!

Victoria’s Secret sütyen modellerini kullanan kadınlar bu yaz da rahatlıklarından ödün vermiyorlar ve seksi olmak için en önemli unsurun rahat olmak olduğunu kanıtlıyorlar.

Yaz kıyafetleriniz nasıl olursa olsunVictoria’s Secret sütyen modellerinden yeni koleksiyonu Perfecet Comfort’taki sütyenleri asla çıkarmak istemeyeceksiniz. Dikişsiz ve balensiz bu sütyenler ile hissedeceğiniz tek şey rahatlık olacak. Yaz aylarını daha da ısıtmak ya da iyice soğutmak için Victoria’s Secret klasik “VS” logosu, yeni koleksiyonda hem sıcak hem de pastel ve soğuk tonlarda karşımıza çıkıyor.

Günlük rahatlığınızın olmazsa olmazı olacak bu yepyeni Victoria’s Secret sütyen modelleri koleksiyonu 28 Mayıs itibariyleVictoria’s Secret mağazalarında keşfedebilirsiniz.  Victoria’s Secret Hakkında:Victoria’s Secret, iç giyim ve güzellik ürünleri konusunda lider bir marka olarak modadan ilham alan modern koleksiyonları, prestijli parfüm ve kozmetikleri, tanınmış süpermodelleri ve dünyaca ünlü defileleri ile alanındaki öncülüğünü sürdürüyor. Lbrands grubuna dahil olan Victoria’s Secret markasının dünyada 1500’den fazla iç çamaşırı ve güzellik mağazası olup hızla büyümeye devam etmekte.