2023 Yılına Damga Vuran Shiseido Ürünleriyle Tanışın

Lider cilt bakım markası Shiseido, 2023 yılına damga vuran imza ürünleriyle cildinize içten dışa ışıltı katıyor! 

Ultimune Power Infusing Concentrate

Shiseido’nun 1 numaralı anti-aging serumu Ultimune Power Infusing Concentrate, cildi çevresel yaşlanma etkenlerine karşı koruyarak sağlıklı ve canlı bir görünüm yaratıyor. ImuGenerationRED teknolojisiyle geliştirilen ve sekiz bitki içeren formülüyle cildin iç savunmasını etkinleştiriyor ve elastikiyetini arttırıyor. Yalnızca 3 günde gözle görülür parlaklık sunan serum, düzenli kullanımda cildi yeniliyor ve kırışıklıkları iyileştiriyor. Yenilenen şişe tasarımıyla yeniden kullanılabilir şekilde tasarlanan geri dönüştürülebilir cam şişesi, refill seçeneğiyle sürdürülebilirliğe katkıda bulunuyor. 

Fiyat (50 ml): 4.150 TL

Shiseido Sports BB Compact SPF50+ WetForce/Quick Dry

Tüm cilt tiplerine uygun ve ıslandığında koruma etkisi artan WetForce teknolojisiyle güçlendirilen Sports BB Compact SPF50+ WetForce/Quick Dry, makyaj ve bakımı bir araya getiriyor. Cildi nemlendirirken hafif kapatıcı yapısıyla parlak bir bitiş sunan ürün, pratik kullanımı ile egzersiz yaparken veya plajda veya sıcak yaz günlerinde uzun süre kalıcı ve sağlıklı bir görünüm yaratıyor. 

 Fiyat: 2.100 TL

Shiseido Sports BB Cream SPF50+ WetForce/Quick Dry

Tüm cilt tiplerine uygun ve su ile temas ettiğinde etkisi artan WetForce teknolojisiyle güçlendirilen Shiseido Sports BB Cream SPF50+ WetForce/Quick Dry, makyaj ile bakımı buluşturuyor. BB krem, cildi nemlendirirken orta kapatıcı yapısıyla doğal bir bitiş sunuyor. Egzersiz yaparken, plajda veya sıcak yaz günlerinde uzun süre kalıcı ve sağlıklı bir görünüm yaratıyor. 

Fiyat: 1.950 TL

Shiseido Expert Sun Protector Face Cream SPF 50+

Shiseido Expert Sun Protector Face Cream SPF 50+, cildi UVA ve UVB ışınlarına karşı korurken foto yaşlanmanın neden olduğu ince çizgilerin ve renk eşitsizliğinin önüne geçiyor. Isıya ve suya dayanıklı güneş koruyucu yüz kremi hafif yapısı sayesinde ciltte rahatlamış bir his bırakırken nemlendiriyor. 

Fiyatı: 1.550 TL 

Clear Sunscreen Stick SPF 50+

Güneş ışınlarına karşı çok yüksek koruma sunan Clear Sunscreen Stick SPF 50+, cilt sağlığını koruyor ve nemlendiriyor. Su ve ter ile temas ettiğinde etkisi güçlenen güneş koruyucu stik, şeffaf yapısıyla günün her anında kolay kullanım sağlıyor. Tüm cilt tiplerine uygun ürün ciltte yumuşak ve rahat bir his bırakıyor. 

Fiyatı: 2.100 TL

Benefiance Wrinkle Smoothing Eye Cream

Benefiance Wrinkle Smoothing Eye Cream, göz çevresinde oluşan kırışıklıklara karşı etkileyici çözümler sunuyor. Cildi derinlemesine nemlendiren bakım kremi, kuruluk kaynaklı oluşan ince çizgileri gözle görülür şekilde iyileştiriyor. Anında daha pürüzsüz ve dolgun bir cilt görünümü sunan krem, stres kaynaklı oluşan çizgilerden kaz ayaklarına kadar farklı kırışıklık çeşitlerine karşı savaşıyor. İçeriğindeki Aqua Peptide cilt esnekliğini arttırırken, ReNeura Teknolojisi+ cildin onarım sürecini hızlandırıyor. 

Fiyat (50 ml): 3.490 TL

Vital Perfection LiftDefine Radiance Night Concentrate

Cildin yaş ile azalan yenilenme gücünü desteklemek için tasarlanan yeni Vital Perfection LiftDefine Radiance Night Concentrate, gece bakımında sarkmaları önlerken, sıkı ve kontürü belirginleşmiş bir görünüm sunuyor. Shiseido’nun en yeni keşfi VPN Night Concentrate ile formüle edilen gece serumu, Liftdynamic 4D teknolojisiyle geceleri cildin yerçekimine karşı gösterdiği direnci güçlendiriyor. Sarkmalara karşı kasları aktive ederek cildi destekleyen serum, masaj teknikleriyle uygulandığında etkisini arttırıyor ve ciltte koruyucu bir katman oluşturuyor. 

Fiyat: 6.900 TL 

Future Solution LX Legendary Enmei Eye Cream 

Parlak ve genç bir göz çevresi için donukluk, koyu halkalar, sarkma, kırışıklılar ve nem kaybıyla savaşan Future Solution LX Legendary Enmei Eye Cream, birinci sınıf içerik bileşimi sayesinde hücre işlevini ve cilt yenilenmesini destekliyor. Cilt bariyerini ve kolajen üretimini iyileştiren anti-aging etkili göz kremi, göz çevresini 24 saat boyunca derinlemesine nemlendiriyor. Ambalajın içinde kremle birlikte yer alan masaj taşı, kremin etkinliğini ve emilimini arttırırken göz çevresinde serin bir his bırakıyor. 

Fiyat: 11.900 TL 

Revitalessence Skin Glow Foundation

İçten dışa canlı ve parlak bir cilt ortaya çıkarmak için geliştirilen Shiseido Revitalessence Skin Glow Foundation, yeni yılda pürüzsüz bir cilt hediye ediyor. Shiseido serumlarıyla aynı oranda aktif cilt bakım bileşeni içeren fondöten, niacinamide ve fermente kefir ile ciltteki yararlı bakterileri destekliyor ve cildi iyileştiriyor. Orta kapatıcı bir yapıya sahip olan ürün, 13 farklı renk seçeneğiyle ışıltılı bir bitiş sunuyor. İçeriğindeki niacinamide ile renk eşitsizliklerini azaltırken, fermente kefir ile cildi 24 saat boyunca nemlendiriyor ve besliyor. 12 saat kalıcılık sunan fondöten gözenek görünümünü azaltıyor ve eşit bir cilt tonu yaratıyor. 

Fiyat: 2.450 TL 

Ginza EDP Intense

Shiseido Ginza EDP Intense ise Shiseido’nun 150 yıllık ikonik kırmızı tutkusuyla hayat buluyor. Gücü ve tutkuyu simgeleyen kırmızı, markanın tarihine atıfta bulunurken kokunun en güçlü notası olan gülü sembolize ediyor. Alt notadaki vanilyanın sıcaklığı, paçuliyle bir araya gelerek mükemmel bir uyum yakalıyor. Fiyat (50 ml): 3.450 TL