2022 Gelinlerine Düğün Makyajı Tüyoları

Düğün sezonunun yaklaşmasıyla makyaj trendleri de belli oldu. Düğün günü hiç kuşkusuz kadınların hayatındaki en önemli günlerin başında gelir. Bu özel güne kusursuz bir makyajla hazırlanmak için Avon Makyaj Artisti Melis İlkkılıç’ın düğün makyajı tüyolarını açıklıyoruz…

Uzun saatler bozulmayan, dayanıklı cilt makyajı

Kusursuz bir cilt için cildin çok güzel temizlenmiş ve nemlendirilmiş olması gerektiğine dikkat çeken Avon Makyaj Artisti Melis İlkkılıç; “Makyaja başlamadan önce cildin yağlanmasını engellemek çok önemli. Avon Magix Yağlı Görünümü Kontrol Eden Fondöten Bazı cildin yağlanmasını engellerken fondötenin pürüzsüz görünmesine destek olacak. Ardından Avon True Stick Kapatıcı‘yı göz altlarının yanı sıra lekelerin ve pürüzlerin üzerinden cilde uygulayabilirsiniz. Gelin makyajında cilde uygulanacak bir diğer ürün ise Avon Power Stay Mat Fondöten. En mutlu gününde fondötenin aksın, bozulsun istemiyorsan tercihin mutlaka neme, suya ve terlemeye karşı dayanıklı Avon Power Stay Mat Fondöten olmalı! Elmacık kemikleri ise farklı tonlardaki inciler sayesinde yanaklara doğal bir pembelik veren Avon True İncili Allık ile renklenecek.”           

Mutlulukla bakan büyüleyici göz makyajı

Mutlulukla ışıldayan gözlerin olmazsa olmazı sonsuza kadar uzun ve hacimli kirpikler. Maskara uygulamadan önce kirpiklere uygulanacak Avon Lash Primer Maskara Bazının maskaranın etkisini arttıracağını belirten Melis İlkkılıç; “Avon Lash Primer Maskara Bazının tüm kirpiklerin üzerinden en az bir kez geçtiğinden emin olduktan sonra konu uzunluk ve hacim olduğunda hiçbir maskaranın onunla boy ölçüşemediği Avon Legendary Lenghts kullanmayı öneriyorum. %50’ye varan uzunluk ve 3 kat hacim veren, topaklanma ve bulaşma yapmayan efsane maskara. Avon Legendary Lenghts üstelik gün boyu kalıcı! Gelin makyajında favori eyeliner’ım ise Avon Glimmerstick Asansörlü Göz Kalemi. 12 saate kadar kalıcılığı, bulaşmaması, canlı renkleri ve çok kolay uygulanması nedeniyle gelin adaylarına ve düğüne katılacak davetlilere Avon Glimmerstick Asansörlü Göz Kalemini mutlaka tavsiye ediyorum.” dedi.

Göz makyajınızın tamamlayıcısı ucunda kalemtıraş bulunan 2’si bir arada far ve göz kalemi Avon Power Stay Far Kalemi ve 24 saat etkili Avon Power Stay Kaş İçin Jel Pomad olacak. Düğün makyajınızda akmayan ve bulaşmayan formülüyle sıcaklık ve neme karşı Avon Power Stay Far Kalemi  öz makyajınızda 16 saate kadar kalıcı etkiye sahip. Kaş şeklini 24 saat koruyan Avon Power Stay Kaş İçin Jel Pomad ise waterproof formülü ile sıcaklık, nem ve tere karşı dayanıklılık özelliği ile düğün makyajınızın vazgeçilmezi haline dönüşecek.

Kusursuz görünen dudaklar…

İster ışıl ışıl ister mat dudaklara sahip olmak AVON ile çok kolay! Asil ve doğal görünüm için mat rujları önerdiğini belirten İlkkılıç; “ Avon Mat Legend Ruj yoğun pigmentasyonu, yüksek örtücülüğü ve nemlendirici etkisiyle gün boyunca dudaklarınızın ihtiyaç duyduğu mükemmelliği sağlayacak. Gelin makyajlarında kullanmayı en çok tercih ettiğim renkler ise Sensational Fiery, Captivating, Savvy, Flawless ve Worthy. Dudaklarını dolgun göstermek isteyen gelin adayları dudak çerçevesini veya dudak çevresinin bir tık üzerini Avon Asansörlü Dudak Kalemi ile çizebilir. Parlak ve göz alıcı dudaklardan asla vazgeçmek istemeyenler için önerim ise rujun üzerine kolaylıkla uygulanacak, jojoba, avokado ve hindistan cevizi yağıyla dudakları besleyen Avon True Dudak Bakım Yağı.” 

Melis İlkkılıç yaz düğünlerinde bronzluktan vazgeçemeyenlere ise Avon Yüz Ve Vücut İçin Bronzlaştırıcı Jeli tavsiye ediyor. Yüz ve vücuda anında bronz ve parlak bir görünüm veren Avon Yüz Ve Vücut İçin Bronzlaştırıcı Jeli dekolte bölgesine, omuzlara ve sırta uygulayarak güneş altında kalmışçasına doğal bir görünüm elde edebilirsiniz. 

Son dokunuş!

Avon Makyaj Artisti Melis İlkkılıç; “Son dokunuşu ise Avon’un yeni ürünü Makyaj Sabitleyici Sprey ile yapıyoruz. Bu ürünü makyaj öncesi makyaja hazırlayıcı yada makyaj sonrası sabitleyici olarak kullanabilirsiniz. Geniş açıdan tüm yüze sıkılarak uygulanacak bu ürün düğün makyajınızın saatlerce mükemmelliğini korumasına yardımcı olacak. Size sadece davetlileri büyülemek kalacak.”