2017 İLKBAHAR/YAZ MODASI: SON TRENDLER

Soğuk havaların paltolarımızı en yakın arkadaşımızı yaptığı şu günlerde gelecek sezonu dört gözle beklememiz için bir başka neden de İlkbahar/Yaz moda defilelerinde sezonun öne çıkacak modelleriydi.

Kendinen emin ve abartılı çizgilerin tasarımlarda yerini bulacağı sezonda metal efektini, grafik baskıları ve gün ışığı ve pembe tonları sokakları etkisi altına alacak.

Denizci temasının, omuzda dekoltenin, boyfriend gömleklerine feminen yorumların ön planda olacağı sezonda bolca çiçekli desen,tül, haki ve sarı tonları da göreceğiz.

Origami Esintileri

Pililerle hareket kazanan etekler, omuzlarda kullanılan drapeler, fırfırlar ve yırtıklar, sezonun minimalist çizgisini taşıyan kollarla birleşerek origamiyi anımsatan tasarımlar oluşturuyor.

Dökümlü Omuzlar

Sonbahar/Kış sezonunda da karşımıza sıkça çıkan omuz hareketleri bu sezon da artarak devam ediyor. Geniş omuzlu ceketler, abartılı omuzlar bu sezon şıklığınıza hareket katacak.

Sabahlığın Geri Dönüşü

Ropdöşambrızla elinizde viskinizle kedi severken ki görüntünüzü hayal edin, viski ve kedi hariç sokakları ele geçirecek görüntüye yaklaştınız. Beyaz bir askılının üstüne çekeceğiniz desenli ipek ya da saten sabahlıkla sokak stiline damganızı vurun.

Tabii ki son kullanım tarihi 5-6 ayla sınırlı hızlı moda sektörünün trendlerini takip etseniz de sürdürülebilir bir moda anlayışıyla dolaplarınızı her sezona hazırlamak daha duyarlı bir tercih olacaktır.

2017 İlkbahar/Yaz modası ve tasarımcıların sizin için hazırladığı trend parçalardan oluşan galeriye göz atın, yeni sezona hazırlıklı girin.

elle-trends-spring-summer-2017-banker-stripes