2017 GRAMMY ÖDÜLLERİ’NDE ADELE RÜZGARI

12 Şubat Pazar gecesi 59. su düzenlenen Grammy Ödül Töreni’ne Adele damgasını vurdu.

adele

5 yıl önceki muhteşem Grammy performansının etkisini üzerimizden hala atamadığımız Adele, 2017 Grammy Ödülleri’ne de damgasını vurdu.

Los Angeles Staples Center’da düzenlenen ödül töreninde ‘Yılın Albümü’ ve ‘Yılın Şarkısı’ dahil olmak üzere 5 dalda ödül kazanan 28 yaşındaki İngiliz şarkıcı, yaptığı samimi ödül konuşmasıyla salonda duygu dolu anlara sebep oldu. Biz dahil izleyen herkesin göz pınarlarına oynayan Adele, hızlı yükselişinin ardından geçirdiği zorlu süreci, annelik deneyimininden bahsetti ve bu başarısının devamını sağlayan, desteği esirgemeyen ailesi ve ekibine teşekkür etti.

Adele’in kazandığı 5 ödülün yanı sıra ödüllerini kabul ederken yaptığı teşekkür konuşması takdir topladı.Gecenin en duygusal anı Adele’in, pop müziğin divası Beyoncé‘den aldığı ilhamı ve gücü açıklamasıyla başladı. ‘Yılın Albümü’ dalında ödüle layık görülen Adele, muazzam eserlerden oluşan Lemonade albümüyle ödülü Beyoncé‘nin hak ettiğini söyledi ve insanların üzerinde yarattığı etkiden dolayı ona duyduğu sevgiyi dile getirdi. Konuşmayı dinlerken Beyoncé’nin göz yaşlarını tutamadığı anlar kameralara yansıdı.

‘Yılın Albümü’ ödülü ikiye kırıp, Beyonce’ye uzatan Adele’in hayranları sosyal medyada ‘Ödülü Beyoncé ile paylaşmak için ikiye böldü, çünkü o bir melek’ yorumları yaptı..

 

 

#Adele dedicated her album of year award to #Beyoncé in a tearful speech. #Grammys

People Magazine (@people) tarafından paylaşılan bir video ()

Hello ??. #Adele has arrived at the #GRAMMYs—and she’s seriously SO BEAUTIFUL. |?: Jordan Strauss/Invision/AP

People Magazine (@people) tarafından paylaşılan bir fotoğraf ()

Adele sahnede Aralık ayında yaşamını yitiren İngiliz şarkıcı George Michael’ın anısına ‘Fast Love’ şarkısını söyledi.

 

 

Grammy Ödülleri’ne damgasını vuran diğer isimler Beyoncé, Solang ve Chance The Rapper oldu.