Swarovski’den Yeni Chroma Twist Koleksiyonu

130 yıllık yaratıcılık, yenilik ve uzmanlık birikiminden ilham alan Swarovski; döngüsel tasarım ilkelerini temel alan Chroma Twist koleksiyonunu sunuyor.

Global Kreatif Direktörü Giovanna Engelbert tarafından tasarlanan bu mücevher koleksiyonu, University of the Arts London’daki önde gelen araştırma merkezi Centre for Sustainable Fashion ile iş birliği içinde geliştirilen Avusturyalı markanın döngüsel tasarım çerçevelerinin unsurlarını barındırıyor. Bu çerçeve, atığı azaltmayı, malzemelerin yeniden kullanılmasını ve parçaların ömrünü uzatmayı hedefliyor.

Altı yepyeni tasarım, Swarovski ReCreated™ Kristaller ve geri dönüştürülmüş kaynaklı metaller* gibi daha düşük çevresel etkiye sahip malzemelerden oluşuyor; kristal renklerini değiştirmek ve stilleri uyarlamak üzere özenle tasarlanan koleksiyon, materyallerin ve parçaların kullanım ömrünü uzatırken ve zamansız bir “çok yönlülük” sunuyor.

Chroma Twist Koleksiyonu’ndaki;

  • Döner bezelli kolye ucu, bir tarafında mavi, diğer tarafında pembe renkli Swarovski ReCreated™ Kristalleri* barındırıyor; tasarım, nergis renkli ReCreated™ Kristallerle çevrelenerek mücevherin çok yönlülüğünü artırıyor.
  • Sallantılı küpeler, nergis ve yeşil tonlarda Swarovski ReCreated™ Kristallerinin yanı sıra mavi bir taş içeren ters çevrilebilir “yastık” kesim bir silüetle karşımıza çıkıyor. Küpeler, ters tarafa çevrildiğinde ise, canlı bir pembe rengindeki kristali gözler önüne seriyor.
  • Yan taraflarında küçük mavi Swarovski ReCreated™ Kristallerle süslenen Renkli kokteyl yüzük, merkeze yerleştirilmiş yastık kesim taş, gül pembesi bir kristal ile canlı yeşil bir Swarovski ReCreated™ Kristal arasında çevirmeyle dönüşümlü olarak değişiyor.

  • Tam çevreli kolye, Swarovski ReCreated™ Kristallerle çevrelenerek parlıyor. Bu iki tonlu mücevher, tasarımı sayesinde yeşilden maviye dönebiliyor.
  • Canlı renklerdeki manşet bilezik, üç adet yeşil Swarovski ReCreated™ Kristal barındırıyor; ters çevrildiğinde ise pembe veya mavi renklerindeki Swarovski ReCreated™ Kristaller ortaya çıkıyor.
  • Yeşil Swarovski ReCreated™ Kristallerden oluşan çift taraflı bir ip kolye, çevrildiğinde pembe rengini alıyor. Tasarımın manyetik kapanışları, kolyenin uzunluktan crew kesime, oradan choker’a kadar kolayca ayarlanmasına veya beş farklı bileklik uzunluğu yaratılmasına imkan tanıyor.

Chroma Twist, Swarovski’nin yaratıcı yeniliklerini ve döngüselliğe olan bağlılığını vurgularken markanın büyüleyici renk paletini de kutluyor. Bu koleksiyon, sürdürülebilirliğe olan sarsılmaz adanmışlığının somut bir örneği olma niteliğini taşıyor.

Swarovski İlkbahar–Yaz 2025 kampanyası kapsamında tanıtılan Chroma Twist, mağazalarda ve swarovski.com’da satışa sunulmuştur.