Ah İstanbul Akşamları…

İstanbul otelleri tüm ihtişamları ile kış akşamlarımıza; değişik bir ambiyans ve renk katıyor. Sunumları, tadım günleri ve eğlenceleri ile bu kış başka kış dedirtecek.

Bir kış akşamı İstanbul’da ne yapabiliriz derseniz, akşamınıza minik bir dokunuşla sıcaklık katacak keyifli otel programlarına göz atın derim. Bu ay deneyimlediğim birbirinden güzel üç otel programına gelin beraber göz atalım.

Four Seasons Hotel’de Jazz and Cheers keyfi

Şüphesiz ki Sultanahmet deyince akla ilk gelen yerlerden biri de Four Seasons Hotel. Mimarisinin sizi büyülemesi bir yana dursun hizmet kalitesinden yemek standardına kadar da her detayı ile fark yaratıyor. Four Seasons Hotel Sultanahmet’in yıllardır klasik haline gelen Cheese&Cheers’ı ise bu sene daha modern bir yaklaşımla Jazz and Cheers’a dönüşerek keyifli bir buluşma ortamı vadediyor. Lingo Lingo’nun kış bahçesinde eğlenceli saatler içeren programda piyano ve saksafon performansıyla cazın keyifli notaları, bölgesel peynirlere eşlik eden içeceklerle buluşarak, geceyi eğlenceye dönüştürüyor.  Çarşamba günleri 18:30-21:30 saatleri arasında sunulan program caz ve lezzet sevenleri otelin büyüleyici ortamında bir araya getiriyor.

212 Bar&Restaurantta müzik şöleni!

Nefes kesici bir boğaz manzarası ile hayranlık uyandıran 212 Bar&Restaurant sıkıcı roof barlardan oldukça farklı. İçeri adım attığınız andan itibaren sizi kendi samimi dünyasına alıyor ve sonrası keyif sonrası lezzet dedirtiyor… Perşembe akşamları ise Renaissance İstanbul Polat Bosphorus’un imza mekanı 212 Bar&Restaurantta Nedime Girişken eşliğinde müzik şöleni yaşanıyor. 

21.30-00.30 saatleri arasında muhteşem boğaz manzarası eşliğinde yerli ve yabancı şarkılarla nostaljiden günümüz pop kültürüne kadar birçok şarkı dinleyecek ve akşamın nasıl geçtiğini anlamıyorsunuz.

Renaissance Polat İstanbul Hotel’de Sushi akşamı

Yeşilyurt’un o dingin ruhu Renaissance Polat İstanbul Hotel’in şık dizaynı ve tadları ile birleşince ortaya huzur dolu bir ambiyans çıkıyor. Renaissance Polat Istanbul Hotel’in en ketifli mekanlarından Bar Noblesse’de ise her Cuma ve Cumartesi sushi akşamları düzenleniyor. Nigiri, hosomaki, California roll ve dafa fazlası birbirinden lezzetli şaraplar eşliğinde Bar Noblesse’te. Sushi severler için her detay oldukça keyifli.