Güneşin Zararlı Etkilerinden Korunmanın Sağlıklı Yolu

Her bir ürünü, güçlü ve uzun araştırmalar sonucunda, dünya standartlarında üretilerek eczacı ve dermatologların tavsiyeleriyle son kullanıcıya ulaştıran COSMED Cosmeceuticals; her cilt tipinin ihtiyacına uygun, yeni nesil filtrelerle geliştirilerek formüle edilmiş “Cosmed Sun Essential” serisiyle güneşin zararlı etkilerinin önüne geçiyor.

Osmanlı’nın güzellik sırrı olan, harem kadınlarının parlak ve pürüzsüz bir cilt elde etmek için kullandıkları Çiğdem Çiçeği ile formüle edilmiş bir dermokozmetik markası olan COSMED, sağlıklı ve güvenilir ürünleriyle cilt sağlığını korumayı sürdürüyor.

Güneşin zararlı etkilerinden korunmak için ne yapılmalı?

Cildi güneşten koruyan ürünleri her mevsim kullanmak cilt sağlığı için büyük önem taşıyor. Cilt bakımı düzenli bir şekilde yapılsa da güneş kremi kullanılmadıkça ciltteki problemlerin tamamen geçmesinin mümkün olmadığı biliniyor.  

COSMED tarafından farklı cilt tipleri ve sorunlarına yönelik özel olarak tasarlanmış “Cosmed Sun Essential” serisinden, cildine uygun olarak seçeceğin güneş koruyucu ile konforlu bir korunma sağlarken aynı zamanda var olan leke ve kırışıklıklarının görünümünü azaltabilmek de mümkün.

Tüm cilt tiplerine uygun sağlıklı çözümler

“Sun Essential Fluid SPF50”, tüm cilt tiplerinin kullanımına uygun organik ve inorganik filtreler içeren suya dayanıklı formülüyle dikkat çekiyor. Lekeli ve lekelenmeye meyilli ciltler, ton eşitsizliği yaşayan ciltler için alpha-arbutin, bakuchiol, glutatyon ve meyan kökü içeren, lekelerin görünümünü azaltan “Alight Fluid SPF50” ise sağlıklı bir cilt koruması sağlıyor.

“Mineral SPF50”, çok hassas, toleranssız ve kimyasal filtrelere reaksiyon gösteren ciltler için son teknoloji ile geliştirilen ENHANCE US fiziksel filtreleri içeriyor. “Dry-Touch Cream Gel SPF50”, yağlı-karma ve akne eğilimli ciltler için sebum dengelenmesine yardımcı olurken, içerdiği ZINC PCA ile de antibakteriyel etki gösteriyor ve mat bitişi ile ciltteki parlamaları engelliyor.

“Ultrasense Cream Gel SPF50”, kızarıklığa meyilli, toleranssız veya rozalı cilt tiplerine uygun yapısıyla öne çıkıyor. Sakinleştirici ve yatıştırıcı içerikler barındıran formülüyle hücre düzeyinde nemlendirici özellik gösteriyor. “Skinvisible CC SPF50”, ise cildi güneşten korurken aynı zamanda ton eşitliği sağlayan, tüm cilt tiplerine uygun yapısıyla sağlıklı bir çözüm sunuyor. Krem, formülünde yer alan renk pigmentleri sayesinde uygulama esnasında renk alarak cilt tonu eşitlenmesine yardımcı oluyor.